Blogartikelen over business, lifestyle & meer

Blog

Hoe geef je je woning een betere uitstraling?

Je woning kan af en toe echt wel een opfrissertje gebruiken. Net als dat jij zo af en toe naar de kapper gaat, een pedi- of manicure neemt en goed voor je lichaam zorgt, moet je dit ook met je woning doen. Doe je dit niet? Dan zal je woning er ook zo gaan uitzien. Je moet daarom zo af en toe die woning dus echt even opfrissen. Dat is helemaal niet lastig, het is zelfs heel makkelijk. Je moet echter wel weten wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Mocht je dit niet weten, is dat geen ramp. Wij zijn er namelijk voor je om te helpen. We vertellen je dan ook precies in deze blog hoe je dat voor elkaar gaat boksen.

Nieuwe vloer/vloeronderhoud

Als je een vloer hebt die wel een opfrissertje kan gebruiken, is dit vrij logisch. Toch kun je je woning ook behoorlijk opfrissen met een nieuwe vloer als je huidige vloer wél nog goed is. Waarom? Omdat vloertrends snel wisselen en je dus snel een gedateerde vloer hebt. Met een epoxy vloer is dit geen probleem. Waarom niet? Nou, een epoxy vloer is zeer gemakkelijk te leggen en ook nog eens te leggen over een bestaande vloer. Daarnaast is hij relatief goedkoop, kan hij goed tegen een stootje en is het heel makkelijk te onderhouden. Je zult vrijwel nooit enige reparaties hoeven uit te voeren (de vloer raakt niet snel beschadigd) en je hoeft hem alleen maar te stofzuigen en te dweilen als onderhoud. Dus, waar wacht je nog op? Ga eens epoxy kopen

Verf

Een likje verf heeft nog nooit een woning kwaad gedaan. Dit is af en toe gewoon nodig, zowel van binnen als van buiten. Zorg er daarbij voor dat de woning niet als een Mondriaan schilderij wordt geschilderd en je zit eigenlijk al wel goed. Daarnaast is het verstandig om niet-giftige verf te gebruiken en dit (als je dit zelf niet zo goed kunt) door professionals te laten doen. Zo weet je zeker dat je een mooi en lang blijvend resultaat krijgt. 

Nieuwe accessoires

Met kleine dingen doe je al veel voor je interieur. Zo geldt dat ook voor accessoires. Met veel kleine accessoires kun je al een geheel andere uitstraling bereiken. Let er op dat je niet te veel neerzet, anders raakt je huis binnen de kortste keren tjokvol. 

Geef een reactie