Blogartikelen over business, lifestyle & meer

Blog

Fietstocht

De dag begon vroeg. Ik moest vroeg op om naar de Ikea te gaan. Ik moest een aantal nieuwe dingen hebben voor in mijn nieuwe huisje. En om de drukte voor te zijn ging ik zo vroeg mogelijk. Ik pakte de auto en ging onderweg naar de Ikea. Gelukkig hoefde ik niet in een rij te staan en kon ik zo naar binnen. In de Ikea ben ik gaan kijken naar leuke dingen als inspiratie en misschien zie ik wel hele leuke dingen. In de Ikea heb ik een paar leuke dingen gekocht die perfect in mijn nieuwe stekje passen. Ik ging weer met de auto naar huis en moest nog even wat werk afmaken.

Rond de stad en natuur

Thuis kwam ik er al snel achter dat ik alles in een raptempo had gedaan. Ik had nog genoeg tijd over om wat voor mezelf te doen. Ik koos ervoor om een lekker stukje te gaan fietsen. Lekker door de stad en dan door de weilanden. Even mijn eigen avontuurtje. Ik pakte mijn spullen en trok een jas aan. Het regende niet en het was een mooie 15 graden. Perfect weer om dus even te gaan fietsen. Ik sprong op de fiets en fietste overal en nergens heen. Tussen door nam ik even een pauze om een kopje koffie te drinken en een broodje te eten.

Nieuwe vrienden gemaakt

Tijdens mijn pauze raakte ik aan de praat met een meneer die ook een eindje aan het fietsen was. We hadden het over fietsen en ik vertelde dat mijn fiets nogal verouderd was en het fietsen dus best moeizaam was. Hij vertelde me dat hij op een Koga elektrische fiets aan het fietsen was.

Nieuwer, beter en fijner

Hij vertelde me dat de fiets een motor had in het midden tussen de benen met acht versnellingen. Daarnaast vond hij het een hele fijne fiets om vaak te gebruiken en hij fietst erg stil. Tot zo ver had hij geen klachten over de fiets en nodigt dit hem ook uit om vaker de fiets te pakken en lekker te gaan fietsen, in groepsverband of lekker alleen. Ook kan de fiets lekker lang mee wel minimaal 60 kilometer! Wat hij het meest geweldig vond was dat hij de fiets kon verzekeren tegen schade en diefstal, en dat maar voor een laag bedrag per maand!

Terug naar mijn eigen stekje

Na het kopje koffie het broodje en het gezellige gesprek ben ik weer op de fiets naar huis gegaan. Tijdens mijn rit naar huis zat ik na te denken om een nieuwe fiets te kopen, misschien wel de Koga. Hij sprak er zo enthousiast over dat het me een goed idee leek.

Geef een reactie