Blogartikelen over business, lifestyle & meer

Blog

Een persoonlijk telefoonhoesje

 

Met een goed telefoonhoesje bescherm je telefoon. Je telefoon is natuurlijk gevoelig voor krassen en deuken. Elke keer wanneer je telefoon onbeschermd neergelegd kan je telefoon beschadigen. Daarnaast kan het voorkomen dat je telefoon laat vallen. Case24.com hoesjes kunnen de schade enorm beperken of voorkomen. Maar, een telefoonhoesje is meer dan alleen bescherming voor je telefoon. Telefoonhoesjes kun je in veel leuke prints en kleuren aanschaffen. Je kunt dan ook het perfecte hoesje kopen die matched met bijvoorbeeld je tas of de kleuren uit je garderobe. Wil je wat anders, dan kun je ook een telefoonhoesje bedrukken. Je kunt een eigen foto of print kiezen die je op een hoesje laat bedrukken.

Een nieuw telefoonhoesje

Als je een telefoonhoesje bij case24.com hoesjes gaat bestellen dan kun je kiezen uit verschillende soorten. Bij elke telefoon passen verschillende soorten telefoonhoesjes. De soorten hoesjes geven ieder een andere gradatie aan bescherming. Sommige hoesjes beschermen alleen de achterkant en bieden maximale bescherming aan de zijkant. Speciale hardcase hoesjes of extra dikke hoesjes kunnen ook bescherming geven aan de zijkant. Hoesjes die rondom bescherming geven zijn tevens verkrijgbaar. Daarnaast hebben hoesjes andere eigenschappen zoals een extra dun hoesje of extra functies. Welk hoesje je kiest, is afhankelijk van je voorkeuren voor deze eigenschappen. 

Soorten telefoonhoesjes 

Het dunste hoesje is een softcase. Een softcase is gemaakt uit zacht materiaal en geeft goede bescherming zonder dat de telefoon veel dikker wordt. Een hardcase zegt het al, het is gemaakt van hard plastic. De hardcase beschermt net als de softcase goed tegen krassen. De hardcase zit rondom de telefoon waardoor de telefoon aan de zijkant is beschermd. Een heavy duty case is een hoesje die uit twee delen bestaat. De binnenkant is zacht en beschermt je telefoon tegen krassen en dempt stoten, de buitenkant van de hoes is hard beschermd de telefoon tegen stoten. Verder bestaat de wallet case waar je pasjes in kunt doen. 

Het laten bedrukken van de case

Bij case24.com hoesjes kun je een telefoonhoesje laten bedrukken. Verschillende soorten hoesjes kun je laten bedrukken met een foto of print. Via de website van case24.com kun je hoesjes zoeken die geschikt zijn voor jouw telefoon. Als je een geschikt hoesje gevonden hebt dan kun je een telefoonhoesje laten bedrukken. Je kunt het telefoonhoesje laten bedrukken door een foto of print te uploaden. Bij een soft case en een hardcase wordt de bedrukking op de achterkant geplaatst. Bij de hardcase worden de zijkanten meegedrukt. Bij een heavy duty case wordt tevens de achterkant bedrukken en de zijkanten om de telefoon. Een wallet case zit om de telefoon heen. Daarom kan de walletcase zowel aan de voorkant als aan de achterkant bedrukt worden.

Geef een reactie