Blogartikelen over business, lifestyle & meer

Blog

Een goed overhemd voor heren maakt het verschil

De meeste mannen nemen genoegen met een goedkoop overhemd en een oud jasje. Je ziet mannen slordig gekleed over straat en naar werk gaan. Gelukkig kiezen steeds meer mannen er tegenwoordig voor om zich scherp te kleden. Wanneer je bent aangekleed maak je een betere indruk. Je komt geloofwaardiger over en dat is goed voor je zelfvertrouwen. Het wordt makkelijker om een professionele en persoonlijke banden te scheppen met iedereen die je ontmoet. Zorg daarom dat je deze nieuwe trend niet mist en bestel een overhemd heren van hoge kwaliteit. Maar uit welke heren overhemden van hoge kwaliteit kan je eigenlijk kiezen?

Het perfecte heren overhemd voor jouw lichaam

De zoektocht naar het perfecte overhemd voor heren begint bij jezelf. Er zijn verschillende afmetingen nodig om te weten wat voor soort overhemd je nodig hebt. Voordat je de meetlint erbij haalt is het makkelijker om even in de spiegel te kijken. Ben je atletisch gebouwd, slank of goed gevuld? Voor al deze vormen van lichaam zijn er verschillende vormen van overhemden. Een extra slim fit of slim fit staat bij atletisch gebouwde of slanke mannen veel beter doordat het niet slapjes om het lijf hangt maar goed past. Maar net zoals een heren overhemd dat te wijd is slordig staat, ziet een te strakke variant er natuurlijk ook niet goed uit. Daarom is er een comfort fit voor de goed gevulde man. Met een overhemd dat goed bij de vorm van jouw lichaam past maak je een betere indruk.

De topmerken in mannenkleding

Als je denkt aan goede merken in heren overhemden dan komen er gelijk namen als Calvin Klein en Tommy Hilfiger naar boven. Dat is niet voor niks, de overhemden van deze merken zijn van een uitstekende kwaliteit. De overhemden van Eterna zijn gemaakt van Zwitsers katoen en zijn hun prijs dubbel en dik waard. Een paar bijzondere merken om eens uit te proberen zijn Jacques Britt, Ledûb en Marvelis. De hemden van deze leveranciers zijn strijkvrij. Ze zien er dus niet alleen erg goed uit, ze schelen ook nog eens een hoop tijd. Ledûb is trouwens een Nederlands merk, vernoemd naar het dorpje waar het bedrijf is gevestigd. Wanneer je de Frans klinkende merknaam omdraait wordt het duidelijk dat de mensen van Budel een leuk trucje hebben uitgehaald.

Kom het leven scherp gekleed tegemoet

Ga jij binnenkort op een date, op vakantie, op sollicitatie, een avondje uit of naar een familiereünie? Wat je ook doet, doe het goed gekleed. Kies daarom het juiste heren overhemd voor jouw lichaam en lifestyle. Door een goede indruk te wekken geef je de ruimte voor nieuwe vriendschappen en zakelijke relaties in jouw leven.

Geef een reactie