Blogartikelen over business, lifestyle & meer

Blog

Afvalcontainer voor bedrijven huren 

 

Wanneer je als bedrijf veel vuil produceert dan zul je een afvalcontainer moeten huren. Voor kleine en grotere bedrijven is het mogelijk om een container voor langere tijd te huren. Een huursysteem zorgt ervoor dat je kunt kiezen hoe vaak de container geleegd wordt. De frequentie van het legen en het formaat afvalcontainer kun je makkelijk via een abonnement afsluiten. Dit systeem wordt wel voor tijdelijk gebruikt maar heel vaak ook voor langere tijd. Je kunt namelijk verschillende soorten afvalcontainers huren. Je kunt hierbij denken aan een afvalcontainer huren voor glasafval, karton of restafval. 

Een container voor restafval

Een container voor restafval wordt veel door bedrijven gehuurd. Dit is dan ook voor veel bedrijven de ideale oplossing om afval te deponeren. Wanneer je veel prullenbakken in je kantoor of bedrijfspand hebt dan kunnen deze allemaal in de restafval container geleegd worden. Je kunt hier dan ook veel in legen. De uitzondering hierop zijn natuurlijk producten zoals batterijen, slachtafval en bouwafval. Als je vuil binnen je bedrijf gescheiden houd door verschillende soorten prullenbakken te gebruiken, dan kun je al het restafval in deze container deponeren. 

Een glas container huren

Het huren van een glascontainer is ideaal voor horeca ondernemers. Veel bedrijven zoals uitgaansgelegenheden, restaurants maar ook sportverenigingen hebben natuurlijk veel glasafval. Om glasafval veilig te kunnen deponeren heb je een glascontainer nodig. De containers hebben een inhoud van 240 liter dus je kan alles veilig in de container doen. Het is mogelijk om glas te recyclen, door een speciale afvalcontainer te huren voor glas wordt het glas dan ook weer opnieuw gebruikt. Je kunt in de glascontainer glazen flessen, glazen potten en verpakkingsglas weggooien. Hittebestendig glas en vlakglas moet in een andere container. 

Een afvalcontainer huren voor karton en papier

Wanneer je een bedrijf hebt dan zul je al snel veel papier en karton afval verzamelen. Je kunt de afvalcontainer huren voor veel soorten karton en papier. De bak kan eens per maand of 1 keer per twee weken geleegd worden. Dit is ideaal wanneer je afval hebt zoals papierwerk, dossiers, verpakkingsmateriaal, tijdschriften, boeken, fotopapier en meer. Wanneer je niet heel veel afval hebt dan zou een container van 240 liter volstaan. Die kun je eens per maand laten legen. Wanneer je meer afval hebt dan kun je een afvalcontainer huren voor karton die eens per twee weken geleegd wordt. Je kan dan een container van 360 of 660 liter huren.

Geef een reactie