DUENDE*
Coaching voor professionals   
"Door de verbeelding van de werkelijkheid wordt de essentie duidelijk"
   
Voor:
Coaches, docenten, therapeuten, spelers, spelregisseurs en kunstenaars die werken met drama, psychodrama, rollenspellen, opstellingen, theater en alle daarvan afgeleide technieken.
Doel:
Het verbeteren van het persoonlijke en professionele functioneren.
   
Methode:
De coaching is actiegericht, speels en planmatig. Uitgangspunt is een vraag of dilemma in de context van jouw werksituatie. Door middel van gesprekken, psychodrama-technieken en opdrachten ga je op onderzoek; gevolgd door reflectie, bewustwording en verandering.
   
 
Psychodrama is een methode die haar kracht ontleent aan het in scène zetten en spontaan uitspelen van specifieke gebeurtenissen, innerlijke conflicten, wensen, dromen of toekomstsituaties. Dankzij de verbinding tussen gevoel en verstand, verbeelding en actie, geeft deze methode jou de mogelijkheid te ontdekken hoe je beter kunt gaan functioneren, jouw vakkennis kunt vergroten en dus een gelukkiger mens kunt worden. 
   
"Het werken met psychodrama is een kunstzinnig avontuur: Het speelveld ligt voor je klaar"
 
Informatie
 
Plaats:
Utrecht, dichtbij Utrecht CS en met de mogelijkheid tot betaald parkeren.
Tarief:
Mede afhankelijk van het inkomen.
Email:
edithwegman@gmail.com tel: 06 10671612
   
Edith Wegman
 
Ik startte als docent Bewegingsonderwijs en docent Drama in het (kunst)onderwijs. Vervolgens studeerde ik psychodrama bij Nand Cuvelier, Adeline Salomé - Finkelstein en Lenie Verhofstadt - Denève en volgde meerdere workshops in binnen- en buitenland, o.a. bij Peter Kellerman en Albert Pesso. Ik werkte jaren als psychodramatherapeut CP in de klinische psychotherapie. Daarnaast gaf ik trainingen, lessen en workshops in het Hoger Onderwijs. Ik was opleider, supervisor en coördinator bij de Psychodrama-Opleiding NVGP (tot augustus 2016). Ik schreef “Het klein lexicon van psychodrama: "En dan ben je nu weer Ellis” (2010), en ben medeauteur van het boek: “Psychodrama in de Praktijk” (Hogrefe, 2014) In mijn vrije tijd maak ik documentaires en verdiep mij in het gedachtegoed van oude en jonge filosofen.
   
*DUENDE = bezieling, inspiratiebron.